Cégünk

Munkatársainkkal már 1995 óta foglalkozunk ponyvás sátrak gyártásával, építésével, dekorálásával. Mára egyik legfontosabb termékünkké a raktársátor vált, hiszen a rendszeresen felmerülő raktározási gondokra egyre inkább ez jelenti a megoldást. Számos sikeres projektünk világossá tette, hogy ismertebbé és elfogadottabbá kell tennünk ezt a raktározási formát.
 
Tapasztalatunknak és saját innovációinknak köszönhetően képesek vagyunk a raktársátrak tervezési, mérnöki, és telepítési feladatait mi magunk ellátni. Cégünk felelősség biztosítással és EN ISO minőségbiztosítási tanúsítványokkal is rendelkezik. Ügyfeleinknek a kezdeti tanácsadástól az utolsó szög beütéséig mindenben tudunk segíteni, hogy egy modern, mobil és megbízható raktározási megoldáshoz jussanak.

Vállalatunk a 2018-as évben lépett kapcsolatba az olasz Kopron SPA. céggel, melynek termékei és szolgáltatásai a nemzetközi viszonylatban is méltán híresek megbízhatóságukról és egyedi megoldásaikról. Magyarországon egyedülállóan forgalmazzuk a nagy teherbírású, prémium logisztikai raktársátrakat és egyedi kivitelezésű termékeket.
 
A Kopron tűzihorgonyzott acélvázszerkezetes, PVC ponyvából álló raktársátrai minden igényt kielégítenek. Felállítható egyedülálló raktárként, de egy már meglévő épülethez vagy épületrészhez is csatolható.
 
A Kopron raktársátrai könnyen kombinálhatók, ezáltal hatalmas területeket képesek lefedni.

TÁJÉKOZTATÁS
Kíváncsi vagy hogyan zajlik a raktársátrak gyártása és telepítése? Bizonytalan vagy, hogy van-e valami feltétele a használatnak? Nincs olyan kérdés, amivel nem találkoztunk még. Nézz körbe oldalunkon és ha nem találtál választ, kérj konzultációt! 

TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK
Kérd a segítségünket és szakértő tanácsokkal viszonozzuk! Raktározási feladataidnak megfelelően állítjuk össze javaslatainkat a számodra optimális, egyedi megoldáshoz. Mindenkinek van egy raktársátrunk.

TAPASZTALAT ÉS INNOVÁCIÓ
Több mint 20 éves tapasztalattal, széles körű szakértelemmel, felelősség- és minőségbiztosítás birtokában állunk mindeki segítségére. Tartós, időjárás álló, nagy szakítószilárdságú ponyváink biztos védelmet jelentenek.

TARTÓSAN, HOSSZÚ TÁVRA
A raktársátor könnyűszerkezetű, ugyanakkor az acél, vagy alumínium profilokból készülő váz stabilitást biztosít az éghajlatunkban jellemző időjárási szélsőségekre is. 

RUTIN ÉS PRECIZITÁS
Nagy rutinnal rendelkezve azonnal felismerjük a telepítéshez szükséges feltételeket. Tapasztalt munkatársak és korszerű eszközök garantálják, hogy a raktár,  amit felépítünk, az időtálló és használható.

GYORSAN, AKÁR ENGEDÉLY NÉLKÜL
A raktár telepítése viszonylag gyorsan megy végbe és nem feltétlenül kell hozzá építési engedély. Akár pár nap alatt megoldódhatnak a raktározási problémák, nem szükséges raktár bérlés.

MOBILITÁS
Sátraink egyik legnagyobb előnye, hogy mobil, mozgatható technikán alapszik. Ha raktár egy másik telephelyen vagy akár másik országban válik szükségessé, úgy a raktársátor rövid idő alatt lebontható, elszállítható és újra felépíthető.

TELJES KÖRŰ FELSZERELTSÉG
A telepítéskor alkalmazkodunk az egyedi igényekhez és gépészetileg is kiszolgáljuk a raktársátrakat. Gondolunk itt az áram, térelválasztás és számos más hasznos megoldásra, amitől nem csak egy sátor, hanem valódi raktár lesz projektünk eredménye.

TARTÓS PONYVÁK
Raktársátrainkra teljes körű garanciákat vállalunk. Ponyváink UV stabilitására, anyagbéli szakadására, színtartósságára gyártói garanciát adunk. Így biztos lehetsz benne, hogy raktárproblémád hosszú távra elhárul.

STABIL VÁZAK
Külön garanciát vállalunk a raktár vázszerkezeti felületkezelésére, ami –elsősorban- az átrozsdásodásra értendő. Így biztos lehetsz benne, hogy semmilyen rejtett, plusz költség nem merül fel a közeljövőben raktársátraddal kapcsolatban, a megfelelő karbantartás mellett.

MINDIG AZ IGAZIT
Minőségorientált csapatunk mindig az ideális raktársátor megoldásban gondolkodik. Sátraink kialakítása miatt a tetőn egyáltalán nem, vagy csak szélsőséges esetben áll meg a hó. Megoldásokban és nem sablonokban gondolkodunk.

FELELŐSSÉGGEL
Érvényes felelősségbiztosítással rendelkezünk, így extra jogi és pénzügyi garanciát is kapsz arra, hogy a cégünkban megbízható partnerre találsz.

MAGAS MINŐSÉGBEN
EN ISO 9001: 2015 minőségbiztosítási tanúsítványaink is megnyugtathatnak afelől, hogy minőségi és precíz munkavégzéssel készítjük el új raktárad. Pontosan, rendszerezetten, a nemzetközileg elfogadott szabványoknak megfelelően járunk el munkánk során.

Honlap készítés