Gyakran ismételt kérdések

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen előnyökkel jár a Kopron fix, vagy mobil acélszerkezete?

  • Tartósság: minden elemet hosszú élettartamra terveztek.
  • Gyorsszerkezet: Pár nap alatt létrehozható, kevesebb engedély és építés szükséges.
  • Költségtakarékos: Kedvezőbb áron elérhető, mint egy komplett csarnok építése, és a ponyva fényátengedőképessége révén energiatakarékosabb is.
  • Szerkezeti rugalmasság: Az acélszerkezet lehetővé teszi a szerkezet bővítését, elmozdítását, vagy felosztását rövid idő alatt, egyedi igényeknek megfelelően. A vázszerkezetet olyan erősre tervezték, hogy a későbbiekben alkalmas szendvicspanelekkel történő bővítésre is.
  • Szeizmikus ellenállás: Az acél rugalmassága miatt a Kopron szerkezetei kitűnő anti-szeizmikus garanciát nyújtanak. 


Az ipari előtetők ellenállnak a hónak és a szélnek?

Igen, a Kopron előtetőket is úgy tervezték, hogy azok a jelenlegi viszonylatban biztosítsák az állóképességet bármilyen légköri állapotban, mely hazánk térségére jellemző.  


Milyen tanúsítványokkal rendelkeznek a Kopron termékei?

Minőségbiztosítási tanúsítványok:

  • Minőségirányítási rendszer UNI EN ISO 9001:2008
  • Gyártásellenőrzési tanusítvány UNI EN ISO 1090
  • EC Brand


Milyen gyakorisággal kell karbantartást végezni?

Évi legalább egy alkalommal szükséges a karbantartás, használatuk és igénybevételük szerint. A szakképzett partnereink által végzett karbantartás megakadályozza a váratlan és kellemetlen eseményeket.


Milyen engedélyek szükségesek?

Az ideiglenes raktársátrak telepítéséről a helyi önkormányzatok rendelkeznek. A szükséges engedélyekről az önkormányzatoknál lehet tájékozódni. 


Milyen alap szükséges a raktársátraknak?

A legbiztosabb válasz erre a kérdésre, egy statikussal történő egyeztetés lenne, aki meg tudja mondani, hogy milyen megoldás szükségeltetik a sátor rögzítéséhez. Általánoságban a betonalap, vagy sávalap is jó megoldás lehet.

Mennyi a raktársátrak átlagos telepítési ideje?

Dimenzióktól függ, de átlagosan a megrendeléstől számítva 1,5- 2 hónap, míg a sátor teljesen elkészül. Ebben az időintervallumban benne van a gyártás, a felmérés, a szállítás és a telepítés is.


Milyen tulajdonságai vannak a PVC ponyvafüggönynek?

A szelvények 100% poliészter anyagból készültek, mindkét oldalán PVC fúzióval. UV sugárzás elleni védelemmel, valamint penész és gomba elleni szerrel kezelve. Mindkét felülete fényes, porálló festékkel van festve. A szövet az ISO 9001 minőségirányítási szabványnak megfelel.


Hogyan működik a mobil raktársátrak mozgatása?

A mobil raktárak csúsztatása kerekek segítségével történik, egy sínpályán. A szerkezet elérhető motoros, vagy kézi vezérléssel.


Hogyan működik a visszahúzható raktársátor? Milyen különbségek vannak a mobil raktársátorhoz képest?

A Kopron által gyártott visszahúzható raktároknak a vízszintes mozgás nem a kialakított sínszerkezeten történik, hanem egymásra hajtogatható elemekből áll. A mobil sátortól eltérően, ahol az egész szerkezet eltolható, itt van egy végállás, amire a sátor összecsukható (rá hajtogatható). Az egész folyamat lehet motorizált is, és könnyen vezérelhető. 


Mi a gyorskapuk nyitási és zárási sebessége?

A nyitási és zárási sebesség legfeljebb 2m/s – 0,8 m/s.

Honlap készítés