Harmonika kapuk

HARMONIKA KAPUK*

*KOPRON ipari kapumegoldásokat csak KOPRON raktársátrakhoz tudunk biztosítani, önállóan nem rendelhetőek!

A Kopron harmonikaszerűen összecsukható kapuinak vázszerkezete festett acélból vagy alumíniumból készültek és szendvicspanelekből állnak. Ezek garantálják a lehető legmagasabb szintű hő- és hangszigetelést, míg a speciális EPDM tömítések és nejlon kefék a záróprofilokon tökéletes szigetelést garantálnak.

A személyre szabott lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre, hogy minden igényt kielégíthessenek: ablakok, szellőzőrácsok és  a személyre szabott zsanérok kiválasztásáig, valamint a kapuk beillesztéséig, elkerülve ezzel az egész ajtó nyitását, hacsak az nem feltétlenül szükséges.

 

 

 

Számos műszaki jellemző is rendelkezésre áll, hogy minden igényt kielégíthessen. Ilyen például kézi vagy automatizált nyitó és záró rendszernek.


A technikai feljődése lehetővé tette, hogy a nagyon nagy területeket is képessek legyünk lefedni ezzel a típusú kapuval. A hajlított ajtók egyre népszerűbbek a repülőtereken és katonai bázisokon is.

 

A Kopron harmónika kapui igény szerint testreszabhatóak. Több féle méretben kivitelezhetőek és bővíthetőek személyi bejárókkal és egyedi színek beillesztésével.

 

 

 

 

  

 

 

                   

Honlap készítés