Dokkolók

Ipari dokkolók

A be,- és kirakodási helyek kulcsfontosságú elemei egy vállalat biztonságos és hatékony áruszállításának.

A Kopron által gyártott rakodó állások stabil, önhordó vázból készülnek. A dokkoló állásoknak fontos szerepe van az áru védelmében, valamint megakadályozza a hőmérséklet ingadozását az épületben, ezáltal a rakodásért felelős személyzet sincs annyira kitéve az időjárás viszontagságainak.

Alkalmazásukkal elkerülhető a

  • időveszteség,
  • hőmérséklet ingadozása,
  • járművek, épületek és áruk sérülése.

A dokkoló állomások négy legfontosabb pillére:

  • Rámpakiegyenlítők
  • Dokkoló állások
  • Szekcionált kapuk
  • Rögzítő rendszerek

A Kopron által gyártott dokkolók szabvány méretűek, de az egyedi igényekre is tervezhető.

A vázszerkezet horgonyzott acélból készül, az oldalt fedő ponyvafüggönyök pedig szakadás,- és nehezen éghető prémium minőségű PVC ponyvával rendelkeznek.

KOPRON ipari kapumegoldásokat csak KOPRON raktársátrakhoz tudunk biztosítani, önállóan nem rendelhetőek!

Ajánlatkéréshez, vagy érdeklődéshez írjon nekünk üzentetet, vagy hívjon minket:

sales@gege.hu

+36 20 555 5250

 

 

Dokkolók típusai

STANDARDDOKKOLÓK

Alap modell a Kopron rakodó állásai között, mely a raktár és a jármű belseje közötti hőcsere mérséklésére szolgál, hozzájárulva ezzel az energiamegtakarításhoz és a személyzet munkakörülményeinek javításához.


Az alapmodell kimagasló ár-érték aránnyal rendelkezik.

 

 


DOKKOLÓHÁZAK

Ezek az izotermikus dokkolóházak egy betonból és/vagy vasból készült emelvényen helyezkednek el. 

A tartószerkezet horgonyzott acélból és szigetelt szendvicspanelekből áll.

 

 

 

 

RUGALMAS FALÚ DOKKOLÓK

A rugalmas oldalfalú izotermikus portál tökéletesen illeszkedik az alacsony hőmérsékletű raktárakban történő rakodáshoz.

Az erős poliészter / PVC burkolattal rendelkező dokkoló, tökéletes szigetelést hoz létre a raktár és a jármű között, amint a cellás poliuretán párnákat benyomja a gépjármű.
A speciális kopásgátló burkolat megakadályolzza, hogy a jármű kárt tegyen a szerkezetben. Ez a dokkoló nem továbbítja a berakodó jármű tolóerejét a raktárszerkezetekbe.

 

IZOTERMIKUS PORTÁL RÖGZÍTETT VAGY ÁLLÍTHATÓ PÁRNÁZATTAL 

Az alacsony hőmérsékletű raktárakban a rakodó nyílás szigetelésére alkalmas. Ez a modell tökéletes szigetelést biztosít a zárt cellás poliuretán rendszernek köszönhetően.

A rögzített változat akkor ideális, ha a járművek azonos méretűek, míg az állítható kivitelnél a felső mozgatható párnázattal, különböző magasságú járművek is beállhatnak a dokkolóba.

A speciális kopásgátló burkolat megakadályolzza, hogy a jármű kárt tegyen a szerkezetben. 

SPIRÁL DOKKOLÓK 

Alkalmas a raktár és jármű közötti ki,- és berakodási műveletek védelmére. Párhuzamosan, vagy szögben lehet a raktárhoz csatolni.Ideális választás olyan terepen, ahol kevés hely áll rendelkezésre, vagy nehézkes tehergépjárművel megközelíteni a területet. A spirál alakzat kinyiható 0 ° és 90 ° közötti szögben. A be- és kirakodási műveletek befejezése után a portál visszahúzható annak érdekében, hogy a korábban használt területen biztosítsa az áthaladást a járműveknek.

PADLÓSZINTES DOKKOLÓK 

A padlószintes rakodóhelyek tökéletesek olyan helyeken, ahol korlátozottak a mozgási lehetőségek. A mobilitásának köszöhetően biztosítja a járműveknek az áthaladást, a portál visszahúzásával.

DOKKOLÓ ALAGUTAK

A dokkoló alagutak rakodó nyílásai úgy vannak kialakítva, hogy közvetlen összeköttetést lehessen kialakítani a raktár és a jármű között.


A kihúzható vázszerkezet és ponyva fedett rakodási lehetőséget biztosíthat a jármű és a raktár között.

 

 

 

 

  

Honlap készítés