Épülethez csatolt raktársátrak

Épülethez csatolt raktársátrak

Az épülethez csatolt raktársátrak több kivitelben is elérhetőek. Standard sátor formában, harmonikaszerűen behúzható, átjárható, valamint lejtős tetővel kialakított sátorszerkezetek is rendelhetőek.


Ezek a raktárkiterjesztések az épületek falaihoz vannak rögzítve az igény szerinti kivitelben. 

Biztosítják a fedett területen történő anyagmozgatást, tárolást anélkül, hogy belső térből vennék el ezek a folyamatok a helyet.

 

A Kopron sátor "front" kiegészítések, melyek használhatók ideiglenesen vagy állandóan is, több fedett tér létrehozását teszik lehetővé. Az épület elejére vannak rögzítve és a sátortól kifelé nyúlnak. Számos előnye van ennek az építménynek, többek között az is, hogy fedett területen tartható az áru, illetve anélkül rakodhatunk fel és le, hogy a belső térből kellene igénybe vennünk.


A sátrak tűzihorgonyzott acél vázszerkezettel, valamint prémium minőségű, nehezen éghető PVC ponyvával rendelkeznek. Ezeknek a sátraknak a vázszerkezete olyan erős és masszív, hogy, ha szükséges, minimális átalakítással a váz alkalmas lehet szendvicspaneles csarnok alapjának. A Vázra 10 év garancia, a ponyvára 6 év garacia társul.

  

 

 

  

  

  

AJÁNLATKÉRÉS

Név
Cégnév
E-mail
Telefon
Fedés típusa
Raktársátor szélessége (méter)
Raktársátor hosszúsága (méter)
Raktársátor magasság (belmagasság, méter)
Szeretne logót vagy grafikát a ponyvára?
Igen
Nem
Telepítés helye
Telepítés tervezett helye
+ kép
Honlap készítés