Standard raktársátrak

STANDARD RAKTÁRSÁTOR

A GeGe Hungary Kft. által forgalmazott acélvázas, PVC ponyvafüggünnyel rendelkező standard sátrak rendelkeznek minden olyan funkcióval amelyek a raktározás folyamán felmerülhetnek. 

Kimondottan népszerű, amikor olyan áruk tárolásáról van szó, melyek a termelés területéből vesznek el, ezért gyakran használják ezeket a megoldásokat félkész,- vagy készáruk tartós, vagy átmeneti tárolására

A sátrakat tűzihorgonyzott acél vázszerkezettel, valamint prémium minőségű, nehezen éghető PVC ponyvával kínáljuk. A Kopron által gyártott raktársátrak könnyen kombinálhatók és bővíthetők, ezáltal akár hatalmas területek lefedése is megoldható, de lehetőség van a terek leválasztására is. Ezeknek a sátraknak a vázszerkezete olyan erős és masszív, hogy, ha szükséges, minimális átalakítással a váz alkalmas lehet szendvicspaneles csarnok alapjának. A Vázra 10 év garancia, a ponyvára 6 év garacia társul.

Ezek az ideiglenes raktársátrak rugalmasan, könnyedén mozgathatók vagy áthelyezhetők, ezáltal lehetőséget jelenthetnek azoknak a vállalatoknak, akik bővíteni szeretnék tevékenységi körüket.

Előnyei

  • Gazdaságos
  • Mobil szerkezett
  • Gyors beépítési lehetőség
  • Kevesebb, könnyebb karbantartás
  • Bővíthető, vagy leválasztható

 

  

 

 

 

PÉLDA MÉRETEK

              Sátor méretek*

(szélesség x hosszúság x vállmagasság)

10 x 20 x 4,5 m 

20 x 20 x 5 m

15 x 30 x 4,5 m

20 x 50 x 5 m

 

AJÁNLATKÉRÉS

Név
Cégnév
E-mail
Telefon
Fedés típusa
Raktársátor szélessége (méter)
Raktársátor hosszúsága (méter)
Raktársátor magasság (belmagasság, méter)
Szeretne logót vagy grafikát a ponyvára?
Igen
Nem
Telepítés helye
Telepítés tervezett helye
+ kép
Honlap készítés