Főoldal
2019.05.06 12:37

Csorba Plast Kft. - raktársátor

  

Csorba Plast Kft raktársátor - Soltvadkert 15 x 20 x 4,5 m raktársátor 4 gyorskapuval

2019 Április 17.

 


 

15 méter széles, 20 méter hosszú, 4,5 méter belmagas mobil raktársátor - mobil csarnok - mobil raktár, 4 darab gyorskapuval szerelve.

A prémium minőságű, nehezen éghető PVC ponyvával szerelt raktársátrat Soltvadkerten telepítettük, antarcait és világosszürke színkombínációban.

 

"Büszke arra, hogy cégét önerőből fejlesztette a mai szintre. Folyamatosan bővítette a termékkört, amely ma igen változatos. A teljesség igénye nélkül: gyártanak felüljáróhoz alkatrészt Németországba, műanyagkannákat Romániába, áramfejlesztőhöz alkatrészeket szintén Németországba, és számtalan terméket különböző cégeknek. Jelenleg folyamatban van egy jelentős fejlesztés: csarnok- és raktárhelyiség építés, amely alkalmas lesz nagyobb méretű termékek előállítására is, és amelynek révén új piaci szegmensben való részvételre nyílik lehetősége. Anélkül, hogy kinyilatkoztatná, eredményességén látható vállalkozói hitvallása: a minőségi termelés, a versenyképesség és a rend minden területen." - Csorba Ferenc a CSORBAPLAST Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a Csorba Plast Kft. minket választott abban, hogy bővíteni tudják kapacitásaikat. Mint, ahogy nekünk is elsődleges szempont a minőség, kívánjuk, hogy a telepített raktársátrunk hozzájáruljon a cég további siekres műkődéséhez.

Honlap készítés