Kész projektek
2019.01.16 12:45

Referencia - BORGHI Impianti Oleodinamici

  

Kopron ideiglenes raktársátor - 

BORGHI Impianti Oleodinamici

 

A Kopron egy ideiglenes tároló épület telepített hidraulikus alkatrészek tárolására a BORGHI Impianti Oleodinamici cégnek.

A hidraulikus komponensek gyártásával foglalkozó vezető vállalat a Kopron-t választotta egy ideiglenes tároló épület tervezésére és telepítésére. Az Ügyfél a BORGHI Csoport részét képezi, amely magában foglalja az autóipari, hidraulikus és ipari szektorban működő magas szintű vállalatokat.

Ideiglenes tároló épületett rekordidő alatt, mindössze 20 nap alatt telepítette a Kopron.

Az ideiglenes tároló épület két egymás melletti szövetszerkezetből áll. Ezek mindegyike 20 méter széles, 97 méter hosszú és 3,2 méter magas. A teljes fedett terület mintegy 4000 négyzetméter. A szerkezet a kopron olasz létesítményben előállított, horganyzott acélból készült, világos szürke ponyvával és antracitszalaggal ellátott testből áll, önzáró, II. Osztályú PVC-vel szerelve.

Ennek a tároló épületnek a sajátos jellemzője az alacsony magasság, mely nem teszi lehetővé, hogy a raktárba járművekkel hozzá férjenek az áruhoz.

A telephelyen telepített Kopron ideiglenes raktárépület jelentős logisztikai eszköz a Csoport számára, optimalizálva a fel nem használt területet és az áru tárolására funkcionálva.

Honlap készítés