Kész projektek
2019.01.16 14:56

Trasporti Rubino

  

Kopron gyorskapuk  -  Trasporti Rubino

Ahol az ipar találkozik a dizájnnal


Ahol az ipar találkozik a dizájnnal: a Kopron görgős redőny ajtókat hozott létre a Trasporti Rubino számára.

A Trasporti Rubino, az élelmiszer-folyadékok szállítására szakosodott cég, a redőny ajtók telepítésével kereste meg a Kopront, amelyeknek hatékonynak és elegánsnak kellett lenniük. A Kopron teljes mértékben megfelelt a várakozásnak a "Fast Wall" gyorskapujának köszöhetően, ami pontosan az, amit akart a Trasporti Rubino.

A Kopron tanulmányozta a mosó tartályokra szánt zárt területek megoldását. Az ügyfélnek szüksége volt a rendelkezésre álló hely optimalizálására, az árutovábbítás megzavarása nélkül. Figyelembe kellett venniük a telepített gépek jelentős méreteit is.

A Kopron gyors görgős redőnyökeit kifejezetten úgy tervezték, hogy akár a legkisebb térben is elférjenek. Ezért választotta az ügyfél, az ilyen típusú ajtókat.

Ezek az ajtók nem csak funkcionálisak, hanem dizájnosak is: az antracit és a világos szürke szín elemeinek kombinációja tiszta és egyedi képet ad a gyárnak.

A két gyorsfalú ajtó beépítése a következő jellemzőkkel rendelkezik:

  Szélesség 4 méter
  Magasság 4,5 méter
  Szigetelt, ezüst színű felület
  3 ablaklap Antracit színben
  UP motorizálás

A Kopron által tervezett szigetelt redőny ajtók garantálják a robusztusságot, a biztonságot és a funkcionalitást.

A két gyors görgős redőny ajtó mellett egy szekcionált ajtót is beépítettek az oldalsó tér bezárására, az alábbi jellemzőkkel:

  Szélesség 6,2 méter
  Magasság 6 méter
  Mozgás 90 °-ra
  UP motorizálás

A cég tulajdonosa teljes mértékben elégedett volt a végeredményel, a Kopron csapata által kínált kulcsrakész megoldásokkal, a szakmaisággal, és, hogy majd egy hónap alatt sikerült befejezni a projektet.

Honlap készítés