Kész projektek
2018.12.20 15:18

Referencia - Reagens Group - Olaszország

  

Behúzható raktársátor / Reagens Group - Olaszország

2018 Szeptember 20.


Behúzható raktársátor / Reagens Group - Olaszország

A Kopron egy nagy méretű, visszahúzható raktárt telepített az Ügyfél üzemébe, amelyet a cég a műanyag adalékanyagainak tárolására szentelt. A Reagens Group Engineering csapata teljes mértékben a Kopron csapatára támaszkodott, amely személyre szabott "kulcsrakész megoldást" kínált.

 


A tervezés és a szerkezet minősége a Kopron projektjeiben az ügyfelek igényei mindig tökéletesen teljesülnek. A Kopron visszahúzható raktárai képesek a tárolásra és / vagy termelésre szánt területek lefedsére/ felnyitására.

A Reagens csoport követelményei nagyon egyértelműek voltak: általában nagy mennyiségű árukat kell tárolniuk, és Kopronnak ehhez kellett kidolgoznia a megfelelő megoldást, amely 36,5 méter hosszú, 29 méter széles és 4 méter magas. A raktár sajátossága a szélességben van.


A Kopron és Reagen ugyanazokkal az értékekkel rendelkeznek. Ezért választotta Reagen a Kopronot, aki a legjobb megoldást kínálja egy fedett terület létrehozására, hogy a jelentős mennyiségű vegyipari terméket tárolni tudják. Gyors telepítés, pontos tervezés és nagyon kevés papírmunka volt a nyertes pont.

  

Honlap készítés